Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Kiva koirakansalainen testitapahtuman järjestäminen

 

Kun olet kirjautunut ostamaasi testiin, näet sivun oikeassa laidassa (laptop) tai alapuolella (mobiili) testissä tarvittavat tulostettavat materiaalit ja myös linkit testin eri osioihin.
Ennen testiä on hyvä lukea testin yleisohje. Ohje kertoo testin käytännön järjestelyistä: avustajat, tarvikkeet, testialue ja muut hyödylliset neuvot sujuvaan testitapahtumaan.

Testissä on kolme osaa:

 

  • Ensimmäisessä osiossa Testin aloitusivulla luot testitapahtuman täyttämällä testisi perustiedot.
    Jos testisi on avoin kaikille osallistujille niin saat samalla tehtyä mainoksen, joka näkyy Tapahtumat -sivulle.
  • Jos haluat mainostaa testiäsi omilla sivuillasi kuten Facebookissa, niin Tapahtuma sivulta voit kätevästi sivuston somepainikkeilla jakaa tapahtumaa joko vasemmasta reunasta tai mobiilissa Share this-valikosta näytön alareunasta.
  • Testin jälkeen raportoit koirakoiden testaustulokset. Koirakoiden tiedot osiossa on mahdollisuus täyttää enintään kymmenen osallistujan tiedot. Kirjaa kaikki koirat yhdellä kerralla.
    Testi sulkeutuu, kun tallennat tulokset/osion. Et voi enää lisätä koirakoita, vaikka niitä olisi alle 10 kpl.
  • Testin yhteenveto-osiossa kerrot, miten testi onnistui ja ketkä olivat testaajina. Tämän osion hyväksynnän jälkeen testisi tallentuu Kivakoirakansalainen -tietokantaan ja ilmoittamasi hyväksytyt koirakot näkyvät Kivat Koirakansalaiset -sivuilla 24 tunnin sisällä.

 

Iloista ja menestyksekästä Kiva Koirakansalainen testitapahtumaa!